Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-09@04:31:11 GMT

احتمال شروع لیگ برتر بیستم با تاخیر طولانی

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۲۳۴۶

احتمال شروع لیگ برتر بیستم با تاخیر طولانی

تغییر برنامه برگزاری لیگ قهرمانان آسیا با توجه به فشردگی مسابقات در فصل آینده، فوتبال ایران را با وضعیت دشواری رو به رو خواهد کرد و چه بسا فصل جاری چندین ماه عقب بیفتد و لیگ بیستم از اواخر مهر و آبان آغاز شود!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

فشردگی مسابقات باشگاهی در ایران و آسیا و همینطور بازی‌های انتخابی جام جهانی، فصل آینده فوتبال ایران را با مشکلاتی روبرو می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقویم بازی‌های باقی‌مانده از فصل جاری فوتبال ایران با توجه به زمانبندی سابق AFC برای شروع لیگ قهرمانان آسیا از اواسط مرداد تدوین شد اما بعد از گذشت چند هفته از این اتفاقات، حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ اعلام کرده با توجه به تعویق افتادن لیگ قهرمانان، لیگ برتر ایران نیز با مدتی تاخیر شروع خواهد شد.

به گفته رسانه‌های خارجی، زمان پیشنهادی برای آغاز مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در ماه سپتامبر (شهریور) است و این پیشنهاد از سوی تمام اعضا تایید شده و بدون شک دیدارها در این موعد آغاز خواهد شد.

تغییر برنامه برگزاری لیگ قهرمانان آسیا با توجه به فشردگی مسابقات در فصل آینده، فوتبال ایران را با وضعیت دشواری رو به رو خواهد کرد و چه بسا فصل جاری چندین ماه عقب بیفتد و لیگ بیستم از اواخر مهر و آبان آغاز شود!

* اتمام لیگ نوزدهم در اواخر مرداد

طبق زمانبندی مسئولان فوتبال، لیگ برتر و جام حذفی در مدت زمان حدودی شش هفته برگزار می‌شود که با توجه به از سرگیری رقابت‌ها از هشتم تیر، فصل جاری در روزهای پایانی مرداد به پایان می‌رسد.

* از سرگیری لیگ قهرمانان از شهریور

با استناد به اظهارات مسئولان فوتبال ایران و رسانه‌های خارجی، ادامه مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در یک کشور و به صورت متمرکز در شهریور برگزار می‌شود و برگزاری چهار بازی به صورت فشرده نیازمند دو تا سه هفته است که چهار تیم استقلال، پرسپولیس، سپاهان و شهرخودرو باید در این تورنمنت حاضر شوند.

* شروع بازی‌های تیم ملی از مهر ماه

با اتمام لیگ برتر و مرحله گروهی لیگ قهرمانان، احتمالا تیم ملی در اواسط مهر و اواخر آبان چهار دیدار باقی مانده خود از مرحله دوم انتخابی جام جهانی را برگزار خواهد کرد و اسکوچیچ که برای نخستین بار هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت، باید اردوی تیمش را در مدت زمان بیشتری برگزار کند و به شناخت لازم برسد. به همین علت احتمالا اردوی تیم ملی از اوایل مهر شروع می شود و اردوهای آماده‌سازی تیم‌های لیگ برتری را در صورت شروع دچار مشکل خواهد کرد.

به همین دلیل بود که چندی پیش رسانه‌های خارجی از درخواست کشورهای آسیایی برای برگزاری مرحله انتخابی جام جهانی از سال ۲۰۲۱ خبر داده بودند که ظاهرا با موافقت فیفا و AFC همراه نشده است.

* شروع لیگ برتر از اوایل آبان؟

با اتمام لیگ، بازیکنان و مربیان با یک مرخصی کوتاه باید به تیم های فعلی یا جدید خود ملحق شوند و در تمرینات آماده‌سازی یک ماهه تیم‌های باشگاهی شرکت کنند که این موضوع با شروع بازی‌های ملی دچار مشکل خواهد شد.

با توجه به بازی‌های ملی، احتمالا تمرینات باشگاهی از اواخر مهر آغاز می‌شوند و برای این موضوع تیم‌ها نیازمند بیشتر از یک ماه زمان هستند که با برنامه تیم ملی در مهر ماه همخوانی ندارد و چه بسا با اردوی تیم ملی در آبان هم تداخل داشته باشد و از طرفی باید مراحل حذفی لیگ قهرمانان آسیا را هم در نظر گرفت که در این صورت شروع لیگ را به آذر موکول می‌کند.

در حال حاضر سازمان لیگ اظهارنظری درباره شروع فصل آینده لیگ‌های فوتبال نداشته اما فشردگی مسابقات حاکی از شروع این رقابت‌ها در پاییز دارد و بدون شک فصل آینده هم با فشردگی عجیبی ادامه خواهد داشت که بازیکنان را در دو سال باقی مانده تا جام جهانی با خطر روبرو می‌کند.

ایسنا

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: لیگ برتر لیگ بیستم لیگ برتر لیگ بیستم لیگ قهرمانان آسیا فشردگی مسابقات فوتبال ایران جام جهانی فصل آینده لیگ برتر شروع لیگ فصل جاری تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ برتر به روزهای پایانی بیست و سومین دوره خود نزدیک است و در این بین باز هم مربیان خارجی تازه واردی حضور در فوتبال ایران را تجربه کردند.

در لیگ نوزدهم بود که قانون منع استفاده از بازیکنان و مربیان خارجی توسط هیئت رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ تصویب شد و برای مدتی لیگ برتر را تحت الشعاع خود قرار داد. در آن مقطع کالدرون و برخی مربیان خارجی دیگر راهی جز پایان همکاری پیدا نکردند، اما پس از چند ماه رفته رفته داستان به روال گذشته خود برگشت. 

در همین راستا وقتی لیگ برتر در دوره بیست و سوم آغاز شد، مارینوس اوزونیدیس یونانی تنها خارجی تازه وارد به لیگ برتر بود و در ادامه ایگناسیو مارتینز در فولاد جانشین منصوریان شد و آلکارس اسپانیایی هم در نساجی مازندران جانشین مهدی رحمتی. این در حالی بود که ژوزه مورایس و پاکو خمس نیز حضورشان را با عملکردی که در فصل گذشته با تراکتور و سپاهان ارائه کرده بودند، تمدید کردند، اما حالا در فاصله 5 هفته مانده تا پایان مسابقات یکی از آنها راه جدایی در پیش گرفته است.

در طول تاریخ اما آلکارس اسپانیایی که خیلی نتوانست در فوتبال ایران دوام بیاورد، شصت و دومین مربی خارجی حاضر در فوتبال ایران بوده که سهمیه اسپانیا را پس از ایگناسو مارتینز سرمربی سابق فولاد خوزستان به عدد دو رساند. 

میروسلاو بلاژویچ کروات، تونی اولیویرای پرتغالی، وینفرد شفر آلمانی، مانوئل ژوزه پرتغالی، جان توشاک ولزی، مصطفی دنیزلی ترکیه‌ای، قربان بردیف روس، تومباکوویچ یوگوسلاو، برانکو ایوانکوویچ و زلاتکو کرانچار کروات، ژرژ لینکنز بلژیکی، ژوزه مورایس پرتغالی (آنگولایی) و برخی نام‌های دیگر را می‌توان در میان نام‌های بزرگ و پرافتخاری قرار داد که به لیگ برتر فوتبال ایران پیوسته‌اند. جالب اینکه به جز مربیات کروات هیچ‌کدامشان حداقل در کسب قهرمنی لیگ برتر موفق نبوده‌اند! 

از سوی دیگر مربیان کروات نظیر پوکله‌کوویچ، زلاتکو کرانچار، اسکوچیچ، فرانچیچ، برانکو، بوناچیچ و ... به شدت حضورشان در فوتبال ایران با توجه به شباهت‌های فرهنگی با 20 مربی بیشترین بوده و به موفقیت‌های قابل توجهی هم دست پیدا کرده‌‌اند.

آخرین مربی خارجی قهرمان لیگ برتر نیز کروات بوده و برانکو ایوانکوویچ در پایان لیگ هجدهم برای سومین مرتبه با پرسپولیس جشن قهرمانی گرفت. طی 4 سال اخیر هم سه مرتبه یحیی گل‌محمدی و یک مرتبه فرهاد مجیدی موفق به کسب قهرمانی شده‌اند. پیش از برانکو ایوانکوویچ هم آخرین مربی خارجی لیگ برتر فوتبال ایران که موفق به قهرمانی شده، کرانچار بوده که با سپاهان در لیگ یازدهم موفق به کسب افتخار شده و پیش از این مربی کروات نیز فرانچیچ با فولاد خوزستان موفق به رقم زدن این مهم شده است. پیش از فرانچیچ هم به پوکله‌کوویچ دیگر مربی کروات می‌رسیم که دو مرتبه با پرسپولیس موفق به کسب قهرمانی شده است.

در دوران قبل از انقلاب هم آلن راجرز انگلیسی و رایکوف صرب در لیگ برتر به قهرمانی با استقلال و پرسپولیس نائل شده‌اند. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید برخی کشورها نظیر آرژانتین، بلژیک، هلند، یونان، ارمنستان، ولز و ترکمنستان طی 23 دوره لیگ برتر فقط یک نماینده به عنوان مربی در فوتبال ایران داشته‌اند.

به نظر شما شصت و سومین مربی خارجی لیگ برتر سر از کدام تیم درمی‌آورد؟

دیگر خبرها

  • ذوالفقارنسب: لیگ برتر با هزینه‌های نجومی، از نظر فنی ضعیف است
  • تهرانی‌ها پیشتاز ظهور دروازه‌بانان جدید در فوتبال ایران
  • تهرانی‌ها پیش تاز ظهور دروازه‌بانان جدید در فوتبال ایران
  • ثبت رکورد طولانی ترین پرش اسکی توسط تیم ردبول (فیلم)
  • نامه تاج به وزیر: لیگ بعدی را شروع نمی‌کنیم!
  • «رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران
  • خط و نشان فدراسیون فوتبال برای باشگاه‌ها/ احتمال تعویق لیگ آینده
  • احتمال تعوق مسابقات فصل آینده لیگ برتر فوتبال
  • احتمال برگزاری انتخابی بین یزدانی و قاسمپور/ شروع تمرینات زارع
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)